Elektrolux

Elektro oprema i usluge

Preduzeće ELEKTROLUX DOO NIŠ aktivno je na tržištu od 1990. godine i uspešno se bavi elektroinstalaterskim poslovima. Ukoliko vam je potrebna izgradnja i montaža električnih instalacija, izrada razvodnih ormara i stubova, održavanje i servis elektroenergetskih objekata, trafo stanica, elektro mreža, instalacije jake i slabe struje, postavljanje gromobrana, uzemljenje, alarmni sistemi i video nadzori, klasična i dekorativna rasvete, kao i drugi elektroinstalaterski poslovi različitih obima, oni su tu za vas.

Iskustvo, stručnost, kvalitet su reči koje ukratko opisuju način poslovanja, ali o njemu mnogo više govore brojne reference koje poseduju. Iza njih se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Nalaze se u Nišu i posluju na teritoriji Južne Srbije. Uverite se u kvalitet usluga Kompanije Elektorlux !

Posebno su ponosni na objekat One Wellness&Spa, koji predstavlja najveću i najbolje opremljenu teretanu u Nišu i u širem regionu naše zemlje. Prostire se na 1000 m², nalazi se u ulici 21. maj broj 1 i u sklopu objekta postoji prostor sa 30 parking mesta, dok se sama teretana prostire na tri nivoa.

Od kako postoje vizija je ista – sinonim za teretanu i wellness centar koji je ubedljivo najbolji po svim svetskim standardima i koji konstantno diktira nove trendove u sferi zdravog načina života i fizičke aktivnosti.

Poseti prezentaciju

http://onewellnessnis.rs/