Europlast Dinić

Sve za Vase Kupatilo

Kompanija
Koreni današnje organizacije „Europlast Dinić“ doo datiraju još iz davne 1965. godine kada je na lokaciji današnje firme započela sa radom zanatska radionica koja je vremenom evoluirala i od 22.02. 1991. godine počela da posluje kao samostalna plastičarska radnja „Europlast“.

Kako su zahtevi vremenom postajali složeniji i kako je „Europlast“ svoje prisustvo sa domaćeg počeo da prenosi i na tržišta zemalja u okruženju, odlukom osnivača 11.02.2012. godine došlo je do promene pravne forme. Nekadašnji SZR „Europlast“ prerasta u Preduzeće za proizvodnju, trgovinu, turizam i usluge „Europlast Dinić“ doo.

Sa preko 6 decenija tradicije, „Europlast Dinić“ doo je lider na tržištu u preradi plastičnih masa. Brend „Europlast“ je prepoznatljiv po vrhunskom kvalitetu, konkurentnim cenama, savremenom dizajnu, bogatom asortimanu robe iz oblasti:

Plastičnih (fluidterm) cevi i pribora u rasponu od 1/2″ – 2″
Fluidterm program je namenjen za javno, privatno i industrijsko vodosnabdevanje, za hladnu i za toplu vodu, kao i za higijensko sanitarnu vodu. Može se koristiti u instalaciji za razvod vazduha pod pritiskom, za transport pijaće vode, protok prehrambenih tečnosti kao i za instalaciju centralnog grejanja (podno i radijatorsko grejanje) i rashladnih sistema, kao i sistema instalacije u hemijskoj industriji. Naša ponuda je koncipirana shodno vašim potrebama, pa se naš proizvodni program izrađuje u pet boja: beloj, zelenoj, sivoj, tamno plavoj i svetlo plavoj a sve pod motoom „NOVI CEVOVOD ZA NOVI VEK“

Kompresionog fitinga u rasponu od 1/2″ – 2.5″
Po pitanju proizvodnje kompresionog fitinga, kompanija Europlast Dinić je lider kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Jako smo ponossni na činjenicu da smo jedini proizvođači kompresionog fitinga, koji imaju kompletnu i zaokruđenu ponudu svih dimenzija.

Kupatilske galanterije (toalet daske, ogledala, police)
Bezbroj zadovoljnih korisnika i kupaca naše kupatilske galanterije je opravdalo našu tvrdnju da „LEPŠE SE VIDI U OGLEDALU EUROPLASTA“

Pod sloganom „JEDAN SAVET! KVALITET NA PRVOM MESTU!“ kompanija Europlast Dinić doo sprovodi svoje poslovanje na trenutnoj lokaciji, u Naselju Nikola Tesla, opština Niška Banja, ul. Zaplanjska 43, na prostoru od 970 kvm, u čiji sastav ulazi: Proizvodni pogon, magacin 1, magacin 2 i upravna zgrada i komercijala. Svoj rad je zasnovala na najmodernijoj tehnologiji, sa tzv. eco mašinama (štedljivim i ekološkim) kojima ni na koji način ne utiče štetno na svoju okolinu i okruženje.

Da bi osigurala stalan kvalitet svoje proizvodnje i samih proizvoda „Europlast Dinić“ doo je počev od 2007. godine organizovala svoj rad po sistemu menadžmenta kvaliteta SRPS ISO 9001i SRPS ISO 14001, a od 2015. godine i po sistemu SRPS OHSAS 18001, što potvrđuje da organizacija pored velikog ulaganja u kvalitet poseduje i visoku svest o neophodnosti očuvanja životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu svih zaposlenih.

Te iste 2007. godine, u okviru Europlast grupe počinje sa radom i naša druga firma Europlast plus doo. Europlast plus doo se bavi veleprodajom svog dobroprepoznatog proizvodnog asortimana, ali se u isto vreme bavi i uvozom kvalitetnijih sirovina, poreklom iz EU, koje učestvuju u izradi najkvalitetnijih PVC profila.

Jedno je sigurno: Novi Europlastovi proizvodi osvjajaju tržište!!!

Poseti prezentaciju

europlast.rs