Fazi Doo Niš

Elektronski ruleti, LED, IT, razvoj software-a

Fazi je osnovan 1991. godine i danas je jedan od vodećih proizvođača elektronskih ruleta na svetu. U ovom periodu smo znatno razvili sve delove naše kompanije i bez prekida rastemo i modernizujemo se iz godine u godinu. Stalni zahtevi za sve sofisticiranijim mašinama od strane naših klijenata i korisnika, kao i novi trendovi na tržištu su učinili da stalni i neprekidni napredak i razvoj postanu glavna vizija budućnosti naše kompanije. Naš plan razvoja i ekspanzije u budućnosti se sastoji u osvajanju novih međunarodnih tržišta, uz istovremeno investiranje u naše lične kapacitete.

Imamo jako bogato iskustvo po pitanju svih vrsta razvoja vezanih za elektronske rulete, kao i za specifičan softver povezan sa njima, u oblasti širokog opsega procesa, razvoja i proizvodnje proizvoda za igre na sreću, i drugih izuzetno pouzdanih hardverskih /softverskih sistema. Osim toga, imamo ogromno iskustvo sa zakonski regulisanim tržištima.

IT Outsorsing/Near-Sourcing je jedna od naših osnovnih delatnosti. Bilo da se radi o WEB API-jima, mobilnim aplikacijama, integrisanim sistemima ili drugim vrstama softverskih aplikacija, mi pružamo usluge projektovanja, upravljanja sadržajem, testiranja (Q.A.) kao i usluge konsaltinga. Naša strategija je pružanje usluga vrhunskih softver programera, sjajnu infrastrukturu, pouzdan sistem upravljanja, potpunu transparentnost i pravnu zaštitu Vašeg poslovanja.

Naš plan je, takođe, da se fokusiramo na razvoj naših sopstvenih aplikacija za globalno tržište, stavljajući akcenat na aplikacije za mobilne uređaje.

 

Poseti Prezentaciju

fazi.rs