Fluo Elektro

Osvetljenje I Električni Materijal

O nama 2023-FLUOELEKTRO (klik na link)

About us 2023 FLUOELEKTRO (click on link)​

„FLUOELEKTRO d.o.o“ je preduzeće u privatnoj svojini i kao takvo posluje od 2005. godine. Od tada je uloženo mnogo truda i sredstava u cilju unapeđenja poslovanja i pozicioniranja na tržištu veleprodaja rasvete i elektromaterijala. Preduzeće se bavi veleprodajom, uvozom, izvozom i distribucijom robe vodećih svetskih brendova koju su nam ukazali poverenje, kao što su PHILIPS, HAGER, ELMARK, GLOBO, IDO LIGHT, METALKA MAJUR i i dr. brendova.

Zahvaljujući napornom radu, stalnom usavršavanju kadrova, „FLUOELEKTRO d.o.o“ je iz godine u godinu znatno uvećavao svoj neto obrtni kapital, lager robe i poslovnu imovinu. Danas raspolaže sa poslovnom zgradom od 700km2 kao i magacinskim prostorom od 1000m2 gde možete dobiti 90% potrebnog elektromaterijala i rasvete za vaš objekat, u istom danu. Ono što nudimo je brza isporuka sa lagera. Osim toga, raspolažemo carinskim magacinom za potrebe izvoza. Ljubazno osoblje Fluoelektra upoznaće Vas sa celim asortimanom, izloženim u izložbenom salonu, a osim toga stoji na raspolaganju za sva tehnička pitanja, svetlotehničke proračune za sve tipove osvetljenja. Možemo Vam ponuditi kompletan program svetiljki:

svetiljka za unutrašnje osvetljenje koje se ugrađuju u sve tipove plafona, nadogradne, zidne, svetiljke u IP zaštiti, led svetiljke, dekorativne itd. za sve vrste objekata i sve namene.
svetiljke za spoljašnje osvetljenje, za urbano i javno osvetljenje kao i dekorativni program namenjen za prazničnu dekoraciju gradova, javnih površina i objekta, proizvođača Ido lighiting.
U 2012. godini smo započeli sa sopstvenom proizvodnjom svih tipova ugradnih i nadgradnih svetiljki T5 i T8, kao i LED za sve vrste plafona u koje ugrađujemo isključivo Philips prigusnice (balaste).

I na kraju „FLUOELEKTRO d.o.o“ predstavlja idealan spoj poslovnosti, poznavanja proizvoda, pružanje kompletne usluge, od projektovanja do isporuke, što za posledicu ima veliki broj zadovoljnih i za saradnju uvek spremih potrošača, od projektanata do izvođača radova i trgovina. Dugogodišnje iskustvo sa tradicijom i ogromna referentna lista zatvara krug uspešnog radnog tima, Vama na raspolaganju.

 

Poseti prezentaciju

fluoelektro.com