Magic Pro Doo Niš

By Magic – Parfemi za žene i muškarce

Predstavljamo Vam novu domaću liniju BY MAGIC parfema, kreiranu za Vas u saradnji sa poznatim svetskim parfemskim kućama. Parfem By Magic je intenzivan i trajan tokom celog dana, a bočica od 20ml je prilagodjena za svaku tašnu ili neseser. By Magic brand je lansirao 24 mirisne note za žene i 8 za muškarce. Svaka mirisna kompozicija predstavlja spoj pažljivo odabranih različitih esencijalnih ulja, koja će Vas uvest i u svet parfema kroz svežinu proleća, eleganciju bisera ili romantičnu ljubav. Njihov senzualni i tajanstveni miris, budi čula i čini da se osećate potpuno slobodno. Lepot a je u jednostavnosti. Otkrijte šta je skriveno u ovoj jednostavnoj frosty bočici.

Od samog početka osnivanja, poslovna politika firme jeste obezbeđenje visokog kvaliteta i pružanje vrhunskih mirisnih nota po pristupačnim cenama. Naši mirisi su odabrani u saradnji sa čuvenim Francuskim parfimerima i proizvođačima. U procesu proizvodnje koristimo inovativna rešenja na osnovu kojih se trudimo da budemo korak ispred naših konkurenata. U svakoj fazi procesa proizvodnje, kontrola kvaliteta vrši se u skladu sa važećim tehničkim standardima kako bi se osigurao visok kvalitet i sigurnost naših proizvoda. Naši parfemi se pakuju u našoj, modernoj fabrici koja je opremljena po Evropskim standardima.Kroz implementaciju novih tehnologija i inovacija, kontinuirano ulažemo u razvoj i modernizaciju celog proizvodnog sistema.

Različite mirisne note, za žene i muškarce, dolaze u staklenoj ambalaži koja odiše elegantnošću i visokim kvalitetom. U ponudi su floralne, zelene, orijentalne, chypre, citrus, leather, fougere i ostale mirisne note. By Magic parfemi po kvalitetu i dugotrajnosti mirisa zrače luksuznošću, te su najbolji poklon za nju i njega. Naša misija je da ulepšamo svakodnevnicu našim potrošačima uz prepoznatljive i pažljivo odabrane mirise, BY MAGIC brenda

 

 

poseti prezentaciju

magicparfume.com