Milk House Niš

Kuća dobrog mleka

Naše mleko nabavljamo od proizvođača sa Stare i Suve planine i Malog Jastrepca. Nedirnuta priroda i iskusni domaćini garant su njegovog kvaliteta i ispravnosti i što je najvažnije punoće ukusa, koje dobijaju od nezagađenih pašnjaka, čistih voda, reskog vazduha, u predelima gde nema industrije i velikih urbanih sredina.

Naša radna energija ni jednog momenta nije smanjila svoj intenzitet.

Naše znanje konstantno unapređujemo kroz edukaciju i praćenje novih svetskih tendencija u proizvodnji mlečnih proizvoda.

Naša čvrsta odluka da ne pravimo kompromise nije i neće biti promenjena.

Naši kupci prepoznaju prijatan ukus i visok kvalitet proizvoda.

Milk House proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima zatvorenog proizvodnog ciklusa koji apsolutno garantuju ispravnost i kvalitet. Još na početku rada opredelili smo se za uvođenje evropskih standarda u organizaciji proizvodnje i dobili sertifikate HACCP i ISO 9001, kojima su garantovani naši visoki zahtevi u kvalitetu. Danas se svojim profesionalnim odnosom prema dobavljačima sirovog mleka, ambalaže, zaposlenima i kupcima, Milk House nametnuo kao lider među manjim i srednjim mlekarama u ovom delu Srbije sa tendencijom daljeg rasta proizvodnje i širenjem broja kupaca. U želji da do krajnjeg kupca naši proizvodi dođu u kontrolisanim uslovima razvoz robe obavljamo sopstvenim namenskim vozilima sa rashladnim sistemima.

Zadovoljstvo u uživanju u ukusnom, zdravom, hranljivom, mleku i mlečnim proizvodima delimo sa našim potrošačima koji imaju aktivno učešće u sprovođenju naše MISIJE… koja kontinuirano nastavlja da slaže deo po deo savršenog mozaika jedne mlekare lidera u kvalitetu, koji zapošljava ljude, radi na povećanju resursa mlečnog fonda ovog dela zemlje i vraća dobro svom okruženju kroz društveno odgovorno poslovanje.

 

Poseti Prezentaciju

milkhouse.co.rs