Nataly drogerija

Veleprodaja sredstava za higijenu

Veleprodaja sredstava za higijenu, papirne galanterije, dezinfekcionih sredstava, potrošnog materijala za održavanje higijene

 

Nataly drogerija je osnovana 1. 12. 2006. Vizijom i ambicioznošću vlasnika, firma ubrzano raste, proširuje svoj portfolio na područje hemije široke potrošnje i papirne galanterije.

Od samog početka, poslovna politika firme jeste obezbeđenje kvaliteta i ispunjenje zahteva kupaca. U tom svetlu, Nataly drogerija uvodi ISO standard kao garanciju obezbeđenja kvaliteta.

Oblast poslovanja Nataly drogerije su sredstva za održavanje higijene, sredstva lične higijene, kozmetika, papirna galanterija i dezinfekciona sredstva. Vizija firme jeste da postane lider na tržištu na polju održavanja higijene, trajno obezbedjenje kvaliteta i proširenje poslovanja.

Naša misija je da svojom ponudom proizvoda i usluga izađemo  u susret sadašnjim i budućim potrebama naših kupaca, konstantno radeći na prepoznavanju i ispunjavanju  njihovih želja i zahteva. Uz stručnost i motivisanost naših radnika nastojimo da pružimo najbolju uslugu  našim potrošačima. Veoma nam je bitno da poslujemo pouzdano i odgovorno, garantujući na taj način održivi razvoj kompanije uz istovremeno stalno nastojanje da budemo najbolji partner našim potrošačima, dobavljačima, institucijama, i svim sadašnjim i potencijalnim saradnicima. O našem odgovornom poslovanju svedoči i  primena standarda ISO 9001, ISO14001 i HACCP.

 

Poseti prezentaciju

http://www.nataly.rs/