Nataly Spa

Spa centar i luksuzni apartmani

Nataly Spa je idealno mesto za Vaš porodični odmor koje poseduje 14 luksuzno opremljenih apartmana u objektu A i 4 apartmana u objektu B. Objekat sadrži moderan spa centar, bazen, sobe za masaže i restoran u kome se služi doručak i a la carte obroci.

U samom srcu Sokobanje, ušuškan u prirodnom ambijentu pored predivnog potoka, nalazi se Nataly Spa udaljen svega 100m od čuvenog mermernog šetalista Sokobanje. Nataly Spa Vam pruža jedinstven pogled sa travnatih i panoramskih terasa do samih vrhova Rtnja i Ozrena. Naše ljubazno osoblje učiniće Vaš odmor savršenim.

Recepcija na raspolaganju 24h za sve informacije i rezervacije.

Lobi bar u delu recepcije sa bogatim izborom pića, toplih I hladnih napitaka.

Restoran kapaciteta do 50 osoba. U restoranu se svakodnevno nudi svježe pripremljen doručaki na bazi švedskog stola. U  ponudi je bogat izbor domaćih slanih iI slatkih peciva, mlečnih proizvoda,sezonskog voća I povrća, toplih I hladnih napitaka. Restoran je opremljen vido bimom i projektorom, pogodan za organizovanje prezentacija i seminara. Rado vreme restorana od 8h-22h

Spa centar se nalazi u veoma prijatnom okruženju  u donjem nivou Nataly spa. Ponuda obuhvata unutrašnji bazen sa regulisanom temperaturom, hidromasažerima i vodenim slapom, jacuzzi, parno kupatilo,  finsku  aromatherapy saunu, tropske kiše, kneipp klupe, tople klupe, slana pećina,soba za masažu.

Bazen sa hidromasažerima za stopala, noge i leđa, bazen je maksimalne dubine do 1,6m i temperature do 30 stepeni celzijusa.Hidromasaža je providan vid masaže u kom se kao sredstvo masaže koristi voda. Povećana temperatura vode u toku hidromasaže dovodi do jačanja imuniteta, oslobađa organizam od sresa i napetosti. Vodeni slap može služiti za masažu vrata i ramena. On zaokružuje nezaboravan doživljaj u bazenu, a tekuća voda svojim zvukom vam pruža opuštajuću atmosferu.

 

Poseti prezentaciju

http://www.natalyspa.com/