Nitom DOO Niš

Uvoz i distribucija bele tehnike i malih kućnih aparata

Kompanija PB Nitom d.o.o. postoji od 1994. godine. Osnovna delatnost bila je uvoz i distribucija bele tehnike, kućnih i malih kuhinjskih aparata, televizora i potrošačke elektronike. Rast je doveo do potrebe za izgradnjom dva distributivna centra i to u Nišu i Novim Banovcima. Pozicionirali smo se među najveće srpske kompanije u oblasti uvoza i distribucije bele tehnike sa perspektivom kontinuiranog rasta i potencijalom godišnjeg prometa većim od 20 Miliona USD.

U ovom trenutku pokrećemo novu fazu organizacionog razvoja, uvodimo nove prodajne programe i brendove. Pokrećemo web prodavnicu kao novi kanal prodaje i podrške našim maloprodajnim objektima. Takođe, pokrećemo i spostveni brend kućnih aparata.
Naša misija je oduvek bila dugoročna i stabilna saradnja sa našim kupcima. Želimo da kupcima ponudimo dobru i pouzdanu kupovinu, osećaj sigurnosti i zadovoljstva kako bi nas prepoznali kao najbolje mesto kupovine. Zajednički interes je uvek na prvom mestu, stoga želimo da u našoj Web prodavnici pronađete nešto što je dosta retko na našem Internet tržištu a to je pouzdanost i sigurnost.
Naša vizija je da budemo prepoznati kao mesto najbolje kupovine, mesto gde će se kupci vraćati i prodavnica koja će rasti samo i isključivo zahvaljujući Vašim posetama. Uz to, želimo da budemo primer drugima kroz odgovorno poslovanje, te su reciklaža i zaštita životne sredine važan i nerazdvojivi deo našeg poslovanja.
Naš cilj je da svojim klijentima budemo najbolji partneri, nudeći uvek više i bolje od drugih. Shodno tome idemo ka povećanju portfolija uz ponudu novih ekskluzivnih brendova, dodatno jačanje servisne mreže, lagera, unapređenje infrastrukture, logistike i poslovnih procesa. Vodimo se jasnim stavom da je obostrani interes imperativ tako da nam je cilj da i naši partneri kontinuirano jačaju svoju poziciju na tržištu kroz prepoznatljiv identitet i najbolju ponudu za krajnje kupce.

Poseti prezentaciju

nitom.rs