Resor Gadžin Han

Industrija komunalne opreme

Kompanija „RESOR“D.O.O osnovana je 1992. godine, kao preduzeće za proizvodnju novih i remont starih komunalnih nadogradnji.
Počeli smo sa tri inžinjera i dvanaest radnika u radnom prostoru površine 600m². Danas kompanija ima dvanaest inžinjera, četrdeset sedam radnika, radno pokriveni prostor od 5700m² na placu od 1,6 ha i kancalariski prostor od 250m². Uz to posedujemo i najmoderniju komoru za farbanje vozila površine 80m².
U sklopu fabrike je restoran za goste kao i restoran za sve zaposlene. Za njih je obezbeđen i prevoz sopstvenim autobusom.

Naši proizvodi nalaze se u 93 gradova širom Srbije, kao i u Makedoniji,Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Postignuti rezultati govore da je kompanija Resor regionalni lider u proizvodnji specijalizovanih vozila.

Svoje nadgradnje ugrađujemo na šasijama priznatih svetskih proizvođača “IVECO“, “MERCEDES“, MICUBIŠI“, „VOLVO“, “DAF“, “FAP“, a pored toga, po želji kupaca radimo i specifične nadgradnje. U izradi se koriste isključivo proverene komponente koje proizvode “PARKER“ „VOMA“,“JUROP“,“PRETISOLI“,“OMFB“.

Kompanija od osnivanja posluje pozitivno i svake godine uvećava obim proizvodnje i broj radnika. Resor ima veoma dobru saradnju sa Mašinskim Fakultetom Univerziteta u Nišu, koji je osnovna baza za regrutovanje visokoedukovanih kadrova, kao i partner u projektima.

Poseti prezentaciju

resor.rs