Kompanija Resor, član Kluba privrednika Naissus, proslaviće 27. septembra jubilej – 30 godina uspešnog poslovanja i otvoriti novi proizvodni pogon u Gadžinom Hanu koji će omogućiti povećanje proizvodnih kapaciteta i otvaranje novih radnih mesta.

RAZVOJNI PUT KOMPANIJE RESOR

  1. godina

Kompanija RESOR d.o.o. je počela sa radom davne 1992. godine kao preduzeće za proizvodnju novih i remont starih specijalnih nadgradnji komunalnih vozila. Proizvodnja kompanije je započeta u Gadžinom Hanu na prostoru površine 600 m2 sa dvanaest radnika i samo tri inženjera.

  1. godina

Kompanija RESOR d.o.o. na pragu novog milenijuma kompletan postojeći proizvodni program komunalne opreme pozicionira i plasira na tržište pod novim imenom – Resor IKO. Standardne nadgradnje autosmećara, autopodizača, autofekalaca, autocisterni za vodu i naftnih derivata po ADR-u, specijalnih vozila za probijanje kanalizacije, platforme za rad na visini – postavljaju se na šasije svetski priznatih proizvođača: Mercedes, Iveco, Volvo, Daf, Renault, Mitsubishi. Pored standardnih nadgradnji, projektuju se i izrađuju prototipovi nadgradnji na osnovu specifičnih zahteva klijenata. U izradi se koriste i primenjuju proverene komponente proizvođača Kaiser Moro, Pretissoli, Parker, Woma, OMFB, Euro-P.

  1. godina

Ove godine preduzeće za razvoj, proizvodnju i promet armature “AGH”, koje je osnovano još 1979. u Gadžinom Hanu, postaje punopravni ponosni član grupacije RESOR d.o.o. i od tada funkcioniše kao integralni deo poslovne celine kompanije. Kompanija zadržava postojeći proizvodni program cevovodne armature i spoljnih elemenata, usavršava ga, unapređuje i zapošljava nove radnike, koji proizvode hidromehaničku opremu za tržište, pod imenom Resor AGH. Na zahtev kupaca može se proizvesti i isporučiti armatura sa posebnim specifičnim karakteristikama.

  1. godina

U ovoj godini kompanija pokreće proizvodnju metalnih kontejnera od 1.1 m/3 sa metalnim i plastičnim poklopcem, kako bi zaokružila kompletan proizvodni program komunalne opreme. Kontejneri su napravljeni od visoko kvalitetnog, duboko presovanog čeličnog lima, odgovarajućeg dizajna u cilju obezbeđenja sigurnosti i otpornosti na mehaničke uticaje. Ubrzo ova proizvodna linija postaje prepoznatljiva na tržištu pod imenom Resor KONT.

  1. godina

Kompanija RESOR d.o.o. je postala regionalni lider u oblasti proizvodnje komunalne opreme, poznat po tome da gradovi i opštine našeg šireg regiona mogu pronaći na jednom mestu sve što im je potrebno za besprekorno održavanje čistoće u cilju zaštite životne sredine i okruženja. Proizvodi se plasiraju u preko 100 gradova i opština širom Srbije, kao i u zemlje zapadnog Balkana među kojima su: Bugarska, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Crna Gora.

U ovoj godini kompanija prvi put izlazi i na tržište Hrvatske.Kompanija raspolaže bogatom intelektualnom svojinom i prostorom od 5700 m2 na kome se nalaze tri proizvodna pogona. Prateći razvoj tehnologija i savremeno poslovanje, kompanija poseduje i laboratoriju za radiografsko ispitivanje sa najsavremenijom opremom, komoru za peskarenje kao i komoru za farbanje vozila.

Kompaniji je dodeljen žig “Čuvarkuća” koji potvrđuje da je kvalitet proizvoda nastao prvenstveno od sirovina domaćeg porekla i od strane srpskih stručnjaka. Ovim žigom, brend je samo dodatno ojačan.

  1. godina

Kompanija RESOR d.o.o. nastavlja poslovanje u duhu dobre poslovne prakse i otvara novi proizvodni pogon koji će omogućiti povećanje proizvodnih kapaciteta i zapošljavanje novih stručnih kadrova.

Razvoj i rast poslovanja se nastavljaju…