U prostorijama Naučno tehnološkog parka Niš održan je svečani skup povodom dodele led rasvete za 800 školskih tabli u osnovnim i srednjim školama iz Niša. Organizator događaja bio je Srpsko-izraelski biznis klub uz podršku Kluba privrednika Naissus i kompanije Fluoelektro doo Niš.

Skupu su prisustvovali ministar prosvete, ambasador Izraela, predstavnici Grada Niša, načelnici okruga, predsednici opština, predstavnici Srpsko-izraelskog biznis kluba i Kluba privrednika Naissus, direktori svih osnovnih i srednjih škola, privrednici…

Kompanije koje su ujedno članovi oba Kluba zajednički teže razvoju ekonomije i poboljšanju privredne saradnje između Izraela i Srbije, kroz kontinuirano kreiranje povoljne klime za privredni rast i razvoj. Kao ostvareni ljudi u poslovnom i privatnom smislu, članovi oba Kluba su zagovornici promena, unapređenja, podsticaja i podrške zdravom rastu i razvoju privrednog ambijenta, ali i društva u celini, kroz niz sprovedenih humanitarnih akcija.

Ova donatorska akcija se sprovodi  u sklopu CSR aktivnosti , a u cilju poboljšanja uslova rada u niškim školama. Osim društveno odgovornog poslovanja , donator se vodio i načelom povećanja energetske efikasnosti, kao temom koja je u fokusu.

Veliko hvala kolegama iz Naučno tehnološkog parka Niš na pomoći oko organizacije događaja.

I kao što je poručeno na skupu: Sakupiti se zajedno znači početak, raditi zajedno znači napredak, ostati zajedno znači uspeh!