Poslovni samit InterConnect Executive, jedan od najznačajnijih biznis  skupova na Zapadnom Balkanu, koji će okupiti i povezati predstavnike poslovne zajednice regiona sa vodećim svetskim kompanijama i ekspertima u oblasti digitalizacije i upravljanja lancima snabdevanja, održaće se 28. i 29. septembra u Beogradu.

Ovaj globalni skup organizuju Privredna komora Srbije (PKS) i Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (KIF ZB 6) u saradnji sa   kompanijom Convestenics doo Beograd (powered by MLE GmbH), a na jednom mestu okupiće predstavnike poslovne zajednice regiona, malih i srednjih preduzeća, menadžmenta vodećih globalnih kompanija, kao i eksperte u oblasti digitalizacije i lanaca snabdevanja.

Kako se očekuje, u Beogradu će se tokom dva dana sastati više od 200 direktora kompanija, preko 20 vodećih inostranih stručnjaka iz automobilske, prehrambene, IT i drugih industrija.

Učesnici samita dolaze iz inostranstva, iz kompanija čiji je ukupni promet veći od 50 milijardi evra, a koji su našli poslovni interes u saradnji sa kompanijama iz regiona Zapadnog Balkana. To su kompanije poput Thyssenkrupp Automotive, INEOS, L’Oréal, Zentis, OSCE, Celonis i druge.

Fokus samita biće na digitalnoj transformaciji poslovanja, internacionalizaciji i upravljanju dobavljačkim lancima.

Više informacija putem linka https://interconnect.pks.rs/