Preduzeće Ni Maco Niš, član Kluba privrednika Naissus, ovlašćeni je distributer renomiranih evropskih proizvođača okova za građevinsku stolariju (Maco, Fapim, Hautau, Deventer, Dorma, Sobinco, Titan, Fimet, Iso Cheme, Hoppe…).

Kako bi se što više približili kupcima, formirali su organizaciono-prodajnu šemu koja uvažava regionalne specifičnosti, kroz postojanje magacina i firme u Nišu, kao i magacina i firme u Beogradu – Beo Maco doo. Sve veći zahtevi tržišta u Zapadnoj Srbiji doprineli su da kancelarija i izložbeni salon u Čačku, koji postoje od 2010. godine, prerastu u savremenu Poslovnu jedinicu Čačak.

Pored magacina aluminijuma, okova i repromaterijarala za proizvodnju svih vrsta stolarije, (aluminijumske, PVC drvene, drvo aluminijum i aluminijum drvo stolarije) PJ Čačak imaće savremeni izložbeni salon i novi trening centar koji će omogućiti dolazak do novih saznanja iz oblasti stolarije.

Prateći trendove u zapadnoj Evropi u prilici su da predstave poslovnim partnerima najnovija rešenja u montaži stolarije, kao i najnovije materijale koji obezbeđuju bolja termička i izolaciona svojstva, kao i bolja konstruktivna rešenja u montaži.

Poslovna jedinica Čačak se nalazi na adresi Preljina BB, 32212 Preljina – Čačak. Firma Ni Maco poziva sve proizvođače stolarije da ih posete, kako bi zajednički podelili najnovije trendove u oblasti proizvodnje i montaže stolarije.