Revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) tradicionalno otvara konkurs za program EY Preduzetnik godine™ koji će trajati do 18. novembra 2022. godine.

Odluka žirija zasnivaće se na globalnom kriterijumu koji se temelji na ključnim faktorima uspeha kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Ovaj program daje fantastičnu priliku domaćim preduzetnicima da ispričaju svoje preduzetničke priče, predstave svoje uspehe, a pobednik nacionalnog priznanja imaće priliku da predstavlja našu državu na svetskom takmičenju u Monte Karlu.

Na sajtu kompanije EY www.ey.com/sr_rs/eoy/serbian nalaze se sve informacije o prijavi i učešću u programu EY Preduzetnik godine. Pored toga prijave su moguće i na online aplikaciji eoy.ey.com/.

Uspešni preduzetnici širom sveta ne posmatraju učešće u programu EY Preduzetnik godine kao mogućnost za kratkoročnu dobit u odnosima sa javnošću, već kao dugoročnu priliku da steknu nove kontakte i generišu nove prihode iz postojećih poznanstava.