Otvorene su prijave za registraciju na najvećem godišnjem ICT i biznis događaju u Srbiji, Sinergija 21 koji će se održati 1. i 2. decembra, 2021. godine u online formatu, a pristup svim sadržajima konferencije i ove godine će biti potpuno besplatan. Nakon velikog interesovanja i rekordne posećenosti prve online Sinergije prošle jeseni, ovogodišnja konferencija će još jednom uz svu fleksibilnost i prednosti digitalne platforme posetiocima doneti vrhunski sadržaj, globalne, regionalne, kao i lokalne novitete.

Svi zainteresovani se mogu registrovati ovde!

Slogan ovogodišnje Sinergije 21 – Digital Hotspot, stavlja fokus na digitalizaciju kao preduslov za razvoj društva i ekonomije u savremenom svetu. Inovacije i veštine primene novih tehnologija i znanja, osnova su za uspešnu transformaciju modernog života. Za Srbiju one predstavljaju početne tačke koje mogu da pokrenu dalji razvoj zemlje kao “digitalnog hotspot-a”, centra stvaranja usluga, proizvoda i novih načina rada u širem regionu.

Sinergija 21 i ove godine iz digitalnih okvira, nastavlja da se bavi ovim važnim pitanjima, želeći da u prvi plan stavi one oblasti koje čitavom društvu omogućuju dugoročni boljitak. Važna pitanja pokušava da usmeri na digitalna i hibridna  rešenja koja pružaju sve više mogućnosti za poslovanje. Na konferenciji Sinergija 21 biće pokrivene brojne teme – od digitalnih inovacija, preko napredne analitike i veštačke inteligencije, jačanja IT uticaja, predstavljanja državnog Data centra u Kragujevcu, pa sve do novog sveta rada i poslovanja, i gde su Srbija i region na toj mapi.

Sinergija 21 – više informacija o samoj konferenciji i besplatnoj registraciji https://sinergija.live/