Klub privrednika Naissus uputio je otvoreno pismo zahvalnosti i poštovanja prema zaposlenima Univerzitetskog kliničkog centra Niš i Doma zdravlja Niš koji učestvuju u borbi protiv epidemije, spasavajući živote pacijenata obolelih od virusa Covid-19.

Posebna zahvalnost izražena je oko angažovanja medicinskih radnika na sprovođenju vakcinacije zaposlenih koja je obavljena u samim kompanijama. Mobilni timovi Doma zdravlja Niš pomogli su da se imunizacija sprovede na najefikasniji način i time omogući nesmetano funkcionisanje privrednih subjekata.

Članovi Kluba privrednika Naissus su ugledni i uspešni građani Niša  poznati po svom društveno-odgovornom poslovanju i humanosti. Klub je prošle godine donirao Kliničkom centru Niš medicinsku opremu i sredstva za higijenu, izražavajući zahvalnost medicinskim radnicima koji svakodnevno obavljaju izuzetan posao, izloženi ozbiljnim zdravstvenim rizicima.

Klub će i ove godine organizovati donatorske akcije, radi animiranja privrede regiona u cilju nabavke neophodne medicinske opreme i sredstava. Nastavićemo da pružamo svoj doprinos kroz maksimalnu podršku, donacije i aktivno uključenje u društveno odgovorne aktivnosti.