Zajednička regionalna platforma privrednih registara Bifidex dostupna je za korišćenje u punom kapacitetu. Reč je o regionalnoj platformi za analitiku poslovnih i finansijskih podataka o privrednim društvima regiona Zapadnog Balkana.

Ova platforma omogućava pristup statusnim i finansijskim podacima za 1,5 miliona pravnih i fizičkih lica iz zvaničnih registara u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Albaniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini (Republika Srpska).

Korisnici će biti u prilici da analiziraju tržište u regionu po različitim privrednim granama i finansijskim parametrima, da porede finansijske performanse izabranih privrednih društava, a omogućeno je i dobijanje integralnih informacija o povezanosti fizičkih i pravnih lica u regionu.

Bifidex omogućava i uslugu obaveštavanja o promenama podataka u izabranim kompanijama i o njihovim ovlašćenim licima, a na osnovu promena izvršenih u zvaničnim registrima. Pored pretrage sa osnovnim podacima o fizičkim i pravnim licima, koja je besplatna, svaki novi registrovani korisnik ove platforme dobija i besplatnu promotivnu godišnju pretplatu za korišćenje određenih usluga, nakon koje su dostupne i komercijalne pretplate.

Bifidex je pokrenut 2017. godine, kao regionalna inicijativa sa ciljem povećanja transparentnosti, pravne sigurnosti i olakšanja poslovanja na širem tržištu Zapadnog Balkana.