Fluoelektro doo, član Kluba privrednika Naissus,  posluje od 2005. godine u Nišu. Od tada je uloženo mnogo truda i sredstava u cilju unapređenja poslovanja i liderskog pozicioniranja na tržištu veleprodaje osvetljenja i elektromaterijala. Preduzeće se bavi projektovanjem, uvozom, izvozom i distribucijom robe vodećih svetskih brendova Philips, Beghelli, Hager, kao i pružanjem rešenja klijentima u oblasti osvetljenja: bilo da je u pitanju spoljašnje osvetljenje saobraćajnica, parkova, profesionalno osvetljenje bolnica, škola, fabrika ili sofisticirano osvetljenje za ekskluzivne enterijere. Predstavljaju lidere u modernizaciji i digitalizaciji proizvoda i poslovnih procesa u čemu su podržani od strane eminentnih internacionalnih institucija.

Kompanija se bavi društveno odgovornim radom i deo profita nesebično ulaže i donira. To je prepoznato od Komande Kopnene Vojske, koja je Fluoelektru uručila zahvalnicu za nesebičan doprinos u uređenju centralne zgrade Komande Kopnene Vojske.

Sve  čestitke i podrška daljem poslovanju i aktivnostima od strane Kluba privrednika Naissus, koji je takođe dobitnik zahvalnice Komande Kopnene Vojske.