U Beogradu će se 12. oktobra prvi put održati SPLET Tech konferencija o inovacijama i inovacionom preduzetništvu. SPLET Tech će na jednom mestu okupiti “sve koji u našem ekosistemu razvijaju inovativna rešenja, plasiraju ih globalno, i na taj način otvaraju nove perspektive za rast”, navodi se u saopštenju organizatora konferencije.

Na osam lokacija u MTS Dvorani, kroz različite formate, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa svim aktuelnim temama iz oblasti gejminga, virtuelne realnosti, blokčejna, biotehnologije, veštačke inteligencije, medicine, i saznaju kako dobre ideje postaju uspešni preduzetnički poduhvati.

Konferencija će biti prilika za povezivanje uspešnih pojedinaca i razmenu iskustava, ali i za prezentaciju naučenih lekcija, diskusiju o izazovima i afirmaciji saradnje kao razvojnog puta. Preduzetnici, naučnici, predstavnici korporacija, osnivači startapa i investitori, kroz deljenje dosadašnjih uspeha, pokušaja i neuspeha, predstaviće naredne korake i tehnološke trendove koji će oblikovati ubrzani rast domaćih kompanija i privrede.

Link https://www.splet.rs/