Studenti Ekonomskog fakulteta u Nišu predstaviće poslovne ideje, proizvode i biznis planove na Takmičenju iz preduzetništva koje se organizuje 10.3.2022. godine.

Organizator je Ekonomski fakultet u Nišu, čije su profesorke Maja Ivanović Đukić, Marija Radosavljević i Biljana Đorđević izabrale studente sa najboljim poslovnim idejama i modelima, prezentovanim tokom nastave iz predmeta Preduzetništvo. Mentorskim radom pomogle su im da naprave svoj MVP, urade biznis plan i pripreme se za javni nastup.

Podršku navedenoj inicijativi i celom događaju pružaju partneri : Klub privrednika Naissus, Naučno tehnološki park Niš i Univerzitet Alba Ilula iz Rumunije. Klub privrednika Naissus će učesnicima omogućiti obilazak kompanija-članova Kluba, radi upoznavanja studenata sa uspešnim biznis modelima. To će ujedno biti prilika da razmene iskustva sa menadžmentom kompanija i dogovore neki vid stručne prakse. Kolege iz NTP Niš obezbeđuju vrhunski prostor, tehničku podršku i ambijent za kvalitetnu prezentaciju radova i održavanje takmičenja, dok Univerzitet iz Rumunije obezbeđuje besplatno učešće najboljih studenata na Sajmu omladinskog preduzetništva u Rumuniji.

Takmičenje se može pratiti preko linka koji je sastavni deo poziva.